Gudang Informasi

Στανκογλου / Χαλκίδα: Πρεμιέρα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» - Οι ταινίες / Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες.

Στανκογλου / Χαλκίδα: Πρεμιέρα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» - Οι ταινίες / Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες.
Στανκογλου / Χαλκίδα: Πρεμιέρα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» - Οι ταινίες / Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. | ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … Το τραγικό τέλος του στάνκογλου.

Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … Yiannis Stankoglou
Yiannis Stankoglou from i.pinimg.com
Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. | ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1. Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε.

Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες. Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … | ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1. Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία.

Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1.

Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Νύχτες πρεμιέρας: όσα έγιναν στην έναρξη του Φεστιβάλ Κιν
Νύχτες πρεμιέρας: όσα έγιναν στην έναρξη του Φεστιβάλ Κιν from cosmopoliti.com
Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. | ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες. Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και …

Το τραγικό τέλος του στάνκογλου.

Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … | ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1.

Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες. Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Η λαμπερή πρεμιέρα του 25ο Î
Η λαμπερή πρεμιέρα του 25ο Î"ιεθνούς Φεστιβάλ from gr.hellomagazine.com
| ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε.

Το τραγικό τέλος του στάνκογλου.

Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. Τη δευτέρα 28 οκτωβρίου, στις 23:45, ο γιάννης στάνκογλου μιλά στον νίκο χατζηνικολάου και την εκπομπή «ενώπιος ενωπίω» για τις νεανικές του περιπέτειες, τα όνειρά του και τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του αντ1. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες. Ο γιάννης στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε να δουλεύει σε οικοδομές αλλά και ταβέρνες για να μπορεί να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου ο γιάννης στάνκογλου συνδυάζει δύναμη και ευαισθησία, περιπέτεια και … | ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr

Στανκογλου / Χαλκίδα: Πρεμιέρα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» - Οι ταινίες / Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες.. Υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον γιούγκερμαν στο θέατρο πορεία και κρατάει τους τηλεθεατές σε αγωνία. Ο ηθοποιός γιάννης στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς άγριες μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός ξύρισε τα μακριά του μούσια, αλλά κούρεψε. Το τραγικό τέλος του στάνκογλου. | ζωη | γιάννης στάνκογλου, αλίκη δανέζη knutsen, ηρώδειο, βραδινή έξοδος | iefimerida.gr

Advertisement